Анка, жената която изпохапа и преби почти до смърт 2-годишно

...
Анка, жената която изпохапа и преби почти до смърт 2-годишно
Коментари Харесай

Ето я майката-чудовище, хапала и пребила детето си

Анка, дамата която изпохапа и преби съвсем до гибел 2-годишно дете, осиновено от нея, бе изправена пред съда през днешния ден. Защитата й опитва странна тактичност, с цел да я изкара почтена.

По думите на юристите й, секунди след случая Анка изпаднала в смут. Викала като обезумяла, крещяла на турски за помощ, тичала е боса с детето на ръце. Това споделиха в правосъдната зала бранителите на 42-годишната осиновителка. Адвокатите възроптаха против брифингите на прокуратурата и изявленията в медиите по отношение на Анка и обявиха, че напълно преднамерено дамата към този момент е наказана.



" От наличните доказателства не може да се направи извод, че тя е извършителка. Прокуратурата не разяснява показанията на разпитаните очевидци. Те разказват Анка като лице, което се грижи за детето и е осигурило извънредно положителни условия. Проверките на обществените не са установили, че във връзка с детето се упражнява по някакъв метод малтретиране. Не беше упоменат и разпита на персоналния доктор на детето. При прегледите е било събличано и не е имало пострадвания ", показаха бранителите.

По думите им тежките контузии на детето са факт, само че не ясно по какъв начин тъкмо са получени. " Факт е, че има ухапвания по детето. Майката е изпаднала в смут, хапала го е, с цел да се опита да го разсъни и да върне в схващане. Не може да се изведе обосновано съмнение за авторство. Има данни, че детето е паднало, наранило се е и е получило хематом. Има данни от очевидец, че е видял рана на главата на момиченцето и че е течала кръв. Трябва да се има поради, че с изключение на спалня, в стаята има шкафове, има ръбове ", показаха юристите в правосъдната зала.

Те бяха безапелационни, че при по-лека мярка няма опаност Анка да се укрие. На изявлението на прокуратурата, че това е изцяло допустимо, поради, че има родственици в Германия, юристите дадоха отговор, че тя трайно живее в България, има непрекъснат адрес, както и че околните й са умряли. Това че има родственици в чужбина не може да се смята за причина, че тя ще избяга, считат бранителите и показаха, че Анка се употребява с висок престиж в квартала си. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР