Анжелик Кербер е щастлива, че ще играе на финала на

...
Анжелик Кербер е щастлива, че ще играе на финала на
Коментари Харесай

Анжелик Кербер: Серина е един от най-добрите играчи в света

Анжелик Кербер е щастлива, че ще играе на финала на " Уимбълдън " 2018 със Серина Уилямс. Германката загуби финала преди две години от американката и в този момент е настроена за реванш. Ето какво показа Кербер след вчерашната си победа против Йелена Остапенко:

 Роджър Федерер: Честно, не знам какво се обърка
Роджър Федерер: Честно, не знам какво се обърка

Според " Маестрото " дребните точки вършат разликата

" Наистина съм горда, че се завръщам на край на Уимбълдън, изключително откакто през предходната година нещата не се развиха, както би ми се желало. Да бъда тук още веднъж, това беше моята цел, когато стартирах сезона. Исках да играя добре в Големия шлем, да доближавам финали. Чувството е ужасно.

Когато видя Серина, виждам първенец, това е несъмнено. Тя е един от най-хубавите играчи в света. Имали сме невероятни мачове през годините. Страхотна е, че тя още веднъж е тук. Тя постоянно те принуждава да покажем своя предел от благоприятни условия, да играеш най-хубавия си тенис. Това е единственият метод да я победиш. Ще бъде напълно друг мач от този през 2016-та. И двете научихме доста. Тя се завръща след майчинство, а аз се завръщам от 2017-та.

Ще би трябвало да играя по най-хубавия вероятен метод, да покажа най-хубавия си тенис, освен това на трева, на централния корт на Уимбълдън, където тя е спечелила толкоз доста трофеи. Нямам самообладание да изляза против нея. Имам поради - това постоянно е чест ", приключи Кербер.

 Снимка 367873
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР