Анита яко е опънала лицето си Анита Мейзер се подмлади

...
Анита яко е опънала лицето си Анита Мейзер се подмлади
Коментари Харесай

Тя беш Мисис България, после лежа в затвора, накрая емигрира, а днес...

Анита крепко е опънала лицето си

Анита Мейзер се подмлади трагично. Скандалната миска, която претърпя животоспасяваща интервенция преди месеци, напряко не наподобява на себе си. Анита бе избавена в последния миг от гибелта, откакто силиконовите импланти в гърдите й гръмнаха и бе оперирана в Турция. Освен че е подменила имплантите си с по-голям размер, Мейзер е заложила и на още тунинг.

Анита крепко е опънала лицето си. По него няма и диря от бръчки. И наподобява на не повече от 30-годишна, въпреки че в действителност гони 60-те. Мейзер е напълнила и устните си хиалурон. Заложила  е и на няколко леки  корекции по тялото си и наподобява пъклен секси!

Анита още не не запомнила срещата си със смъртта . Тя всеки ден си спомня за деня, в който за малко да напусне света на живите. И е признателна на Господ, че я оставя на земята. Въпреки това Анита към този момент се усеща чудесно. Изследванията й са окей и няма причина да се тревожи.

В същото време Мейзер продължава да си живее като същинска принцеса в Съединени американски щати. Силиконката показва бляскав и разточителен живот, макар че допреди няколко месеца сама споделеше, че няма и един цент.

Наскоро миската посети церемониал на ретро коли. Анита даже си харесва няколко ретро возила, само че към момента не се е похвалила, че е закупила някое. По-късно пък отиде да види една от най- огромните забележителности в Лае Вегас - жилището на Елвис Пресли. Навсякъде с Мейзер е обичаното й куче. Анита не желае и за минута да се раздели с него, тъй като кученцето е най-верният й другар в живота, писа „ България Днес “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР