Анита системно е била жертва на домашно насилие, а обвиняемият

...
Анита системно е била жертва на домашно насилие, а обвиняемият
Коментари Харесай

Поредното убийство на жена: Проблеми с алкохола и домашно насилие

Анита редовно е била жертва на домашно принуждение , а обвиненият за гибелта ѝ – брачният партньор ѝ Димитър Димитров, е имал проблеми с алкохола. Това описа братът на 43-годишна жена, открита мъртва в дома си Перник в кв. „ Изток “.

Тялото е намерено в кв. „ Изток “ в града

От два месеца Анита още веднъж е живеела със брачна половинка си, макар тежката фамилна история.

Засега Димитър е арестуван за 72 часа, само че отхвърля да дава пояснения пред проверяващите или да признае виновност.

От прокуратурата показват, че съгласно очевидци сред съпрузите е имало спорове – при всички Димитров е проявявал ревнивост и е бил под въздействието на алкохол. Подавани са голям брой сигнали в полицията за принуждение , даже иск за бракоразвод, който след това Анита е отдръпнала по необясними аргументи, описа пред нас братът на жертвата.

Имало е иск за бракоразвод, който в следствие е отдръпнат по някаква необяснима причина, добави той

Децата и бащата на Анита идват на мястото на закононарушението минути преди полицията. По думите на близки Анита има брак с Димитър от 2004 година И е жертва на домашно принуждение от години.

Сигналът за Анита е подаден на 112 в 4:27 сутринта от едно децата. Димитър първо звъни на бащата ѝ и му оповестява, че „ нещо неприятно е станало “.

По откритото тяло на дамата са установени травматични увреждания и кръв.
От прокуратурата споделят още, че Димитър е имал газов револвер и няколко пъти е правил опити за самоубийство. Миналата зима Анита се обърнала към институциите за отбрана и съдът издава ограничаваща заповед , че той не може да я приближава. Въпреки това в следствие тя се връща при него.

Версиите са няколко – патологична ревнивост и спор за пари, само че в основата седи използването на алкохол

Семейството има две малолетни деца – девойки на 14 и 16 години. За тях е обезпечен психолог. Братът на Анита и брачната половинка му са безапелационни, че ще поемат грижата за девойките.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР