Анита Мейзер твърди, че първо стегнала ръцете и краката му

...
Анита Мейзер твърди, че първо стегнала ръцете и краката му
Коментари Харесай

Съдбата Не Прощава. Тежка Прокоба Застигна Анита Мейзер След Кошмарната Смърт На Мъжа Й Николай! Вижте Какво Я Сполетя!

Анита Мейзер твърди, че първо стегнала ръцете и краката му със свински опашки и снимала клип по какъв начин той се освобождава от тях с помощта на силата си. Но по-късно Николай я помолил да пристегне й врата му. След като го направила, Анита го оставила и слязла до магазина.

Но когато се върнала, разкрила безжизненото му тяло. Въпреки, че няколко пъти сменя версиите си за случилото се, това е последната й версия.

Във съдбовния апартамент, където културистът изгуби живота си, сега живее щерката на Мейзер – Джули. Очевидно за младата дама няма проблем, че там е умрял пастрокът й. Но за съседите на Анита това е проблем.

Те настояват, че преди Джули да се нанесе в жилището всяка вечер от там се чувал чудноват звук. Съседи на Мейзер са безапелационни, че духът на Димов към момента не е напуснал съдбовния апартамент и не намира покой.

Злокобното жилище е оповестено за продажба, само че няма искащи да го купят. За продажба или за отдаване чартърен е оповестено и помещението на варненката, което се намира на партера в същата постройка.

Преди нещастието там има фризьорски салон. Но след случилото се, дамата, която държи салона изгубила клиентите си и била принудена да затвори, написа Пик.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР