Анита Мейзер преживя какво ли не през последните години. Уби

...
Анита Мейзер преживя какво ли не през последните години. Уби
Коментари Харесай

Затворът не успя да я убие, но силиконът – да? Близките на Анита Мейзер са съсипани!

Анита Мейзер претърпя какво ли не през последните години. Уби мъжа си по нехайство, лежа в пандиза поради това, а в този момент е на смъртен одър.

Плеймейтката е на умирачка в болница в Съединени американски щати. Тя може да почине всеки миг, защото няма нужната сума пари за интервенцията. Затова разгласява в интернет своя сметка, където хора могат да й оказват помощ с пари.

Причината, довела до предсмъртното положение на Анита, е малко нелепа, само че доста рискова. Силиконът в гърдите й се е спукал и сега целият й организъм постепенно, само че несъмнено поема отровата. Ако тя стигне до мозъка, с Мейзер ще е свършено.

Интересно по какъв начин няма пари да си заплати интервенцията, в случай че допреди да влезе в пандиза имаше много.                 Вярно е, че изхарчи огромна част по юристи и даже подкупи, само че се очакваше да са й останали още.

Има възможност, както умъртви мъжа си по време на секс, по този начин и да е потърпевша в този момент отново по време на полов акт. Ако силиконовият бюст е бил с изминал период на валидност, т.е. над 10-годишен, и сътрудникът й я е стискал мощно за гърдите, това може да е довело до спукването.

Факт е обаче, е животът на Анита Мейзер е заложен на карта. Тя оцеля в пандиза, само че може да няма същия шанс и в този момент.

Инфо: Crimesbg.com, Lupa.bg

Тагове: Анита Мейзер
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР