Анита Мейзер не потърсила близо три часа помощ за съпруга

...
Анита Мейзер не потърсила близо три часа помощ за съпруга
Коментари Харесай

Мейзер не потърсила помощ за мъжа си, защото се страхувала от сестра му

Анита Мейзер не потърсила близо три часа помощ за брачна половинка си, тъй като се страхувала от сестра му. Пред bTV миската, която е в пандиза за убийството на Николай Димов, сподели, че се страхувала от сестра му Милена заради връзките ѝ в полицията.

Мейзер получи 4 години и 6 месеца затвор, откакто съдът я призна за отговорна за гибелта на брачна половинка ѝ, като тя ще би трябвало да изплати и 150 000 лв.. Тя беше приета за отговорна и за това, че предложила 30 000 евро рушвет на служител на реда, с цел да не я арестува.

„ Милена и фамилията му мислят, че съм го умъртвила и това е обикновено. Не съм решила да излъжа, излъгах, тъй като знаех сестра му какво ще ми аргументи. Знаех връзките й и на какво е способна. Три часа нямаше по какъв начин да се обадя на полицията, опасявах се от тази жена, тя е доста отмъстителна ”, показа пред камерата на bTV Мейзер, която сега излежава присъдата си в Сливенския затвор .

Мейзер признава, че е трябвало да откаже на Николай да го върже със свински опашки и просто е направила това, което той е изискал от нея. „ Той каквото ме накара, аз го направих. Не съм мислела, че ще се стигне до тук ”, съобщи тя без да влиза в детайлности. По обясненията ѝ Николай бил мъжага и посредством връзване със свинските опашки щял да показва силата си.

„ Ники беше по-различен, като отидем на зала в Лас Вегас той обичаше да нервира първенците по културизъм и демонстративно вдигаше по-големи тежести пред тях ”, показа Мейзер.

Двамата не са говорили дали това връзване е рисково.

„ Задуши се пред мен. Мъчих се да ги отрежа, с веро да ги махна, тичах в кухнята. Всяка вечер мисля за това. Това се случва в оня ден, прибират ме в ареста и от ареста съм в пандиза. Нито можех да го преживея, нито да схвана, че е истина, не можах да го оплача ”, прибавя тя.

Признала се за отговорна поради престоя ѝ в ареста, а прокурорката ѝ дала обещание късмет за условна присъда. „ Пет месеца откачих в ареста и когато трябваше да се реши процедурата, прокурорката сподели, че в случай че се призная, имам шансове да улуча условна присъда. Когато чух три години затвор колабирах в ръцете на защитата ”, сподели тя.

Не знам дали ще изляза жива и здрава тука, желая да си отида от тоя свят ненабедена за ликвидиране , сподели още тя.

Мейзер описа, че пиела антидепресанти и имала желание да се самоубие. " Намериха ми хапчетата, които събирах - нали би трябвало да имаш задоволително. Искаше ми са приключа ”, показа тя.

Днес тя изрично отхвърля да е предложила рушвет на служител на реда и изясни, че за това била набедена. 

„ Аз съм от дебилните българи и благодаря на Иво Христов, той ми оказа помощ доста на мен. Аз съм най-дебилната жена в България. До преди два дни не бях погледнала един документ, обвързван с делото ми, не съм си чела и показанията. В претекстовете на съдията видях обиди, неточности, погрешни неща и се надявам идващите съдии да ги открият и името ми да се почисти ”, разяснява тя.

" Бяхме атрактивна двойка – той с мускулите си, аз с моите силикони. Ники се поддържаше със стероиди, анаболи, хранителни добавки. В Америка година не работи и наблягахме по какъв начин той да наддава и да се яви на „ Мистър Олимпия ”, споделя Мейзер.

Тя признава, че ѝ липсва естествения живот, който си представяла да изживее с Николай, с който можели да бъдат " пенсионери с бастуни на плажа ". " Вече фантазии нямам ", заключи миската.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР