Анита Мейзер е напълно преобразена! Скандалната миска, която преди години

...
Анита Мейзер е напълно преобразена! Скандалната миска, която преди години
Коментари Харесай

Шокираща промяна: Ама това 60-годишната Анита Мейзер ли е?!

Анита Мейзер е изцяло преобразена! Скандалната миска, която преди години бе упрекната за убийството на любовника си по време на перзерзен полов акт и даже лежа в пандиза поради това, а преди няколко месеца претърпя животоспасяваща интервенция, напряко не наподобява на себе си. Циганката, родена с името Айше, в никакъв случай не е изглеждала по този начин добре.

Припомняме, че напролет Анита бе избавена в последния миг от гибелта, откакто силиконовите импланти в гърдите й гръмнаха и бе оперирана в Турция. Освен че е подменила имплантите си с по-голям размер, в този момент Мейзер е заложила и на още тунинг.



Преди 10 години родената с името Айше ромка изглеждаше по-зле, в сравнение с в този момент

Анита крепко е опънала лицето си. По него няма и диря от бръчки. И наподобява на не повече от 30-годишна, въпреки че в действителност гони 60-те. Мейзер е напълнила и устните си хиалурон. Заложила  е и на няколко леки корекции по тялото си и е в действителност неузнаваема

Мейзер още не не запомнила срещата си със гибелта. Тя всеки ден си спомня за деня, в който за малко да си отиде. И е признателна на Господ, че я оставя на земята. След всички неволи, Анита към този момент се усеща чудесно. Изследванията й са идеално и няма причина да се тревожи.

В същото време колоритната ромка продължава да си живее като същинска принцеса в Съединени американски щати. Силиконката показва бляскав и разточителен живот, макар че допреди няколко месеца сама споделеше, че няма и един цент. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР