Анита Димитрова знае как любимият й Димитър Рачков да я

...
Анита Димитрова знае как любимият й Димитър Рачков да я
Коментари Харесай

Хитруша: Анита напипа слабото място на Рачков, стана първа дружка със сина му

Анита Димитрова знае по какъв начин обичаният й Димитър Рачков да я заобича още повече. Силиконовата кокона се е сближила със сина на артиста и двамата са си първи приятелки. „ Уикенд ” видя, че русокоската лайква, разяснява и поставя сърца на фотосите на Митко-младши в обществените мрежи.

„ Голяма нахалница ще из излезе! Подмазва му се. Така печели точки пред таткото ”, разясняват в светските среди. На 18 септември комикът стана на 49 години, а Анита разгласява снимка по случай рождения му ден. На фрагмента тя е в компанията на съвсем 15-годишното момче. Блондинката, която е много по-млада от комика, постоянно прекарвала време с младежа, за разлика от някогашната му Мария Игнатова, която не желала и да чуе за детето. Както е известно, Игнатова не се грижи даже и за личния си наследник, който е поверен на грижите на татко му Петко Димитров и втората му жена Яна Акимова.

Нещата сред водещия на „ Забраненото шоу на Рачков “ и плеймейтката Анита стават все по-сериозни. Бургазлията все по-често приказва за младата си възлюбена. „ Чувствам се влюбен и благополучен. Какво повече? “, съобщи неотдавна комикът, който има връзка с Анита от година и половина.

Нищо, че Рачков гони 50-те, а обичаната му е едвам на 22 години. Преди два месеца плеймейтката имаше рожден ден и тогава ясно пролича възрастовата разлика сред нея и тв водещия. Според слуховете, перхидролената русокоска се оглеждала за по-млад мъж, тъй като почнало да й писва да е със доста по-възрастен сътрудник. Говори се даже, че зад тила на Рачков се среща със свое предходно гадже, което е почти на нейните години.

Бившата плеймейтка била много хитра и на си разрешавала да демонстрира скука, тъй като това би означавало да бъде лишена от скъпия живот, който й обезпечава 27-години по-възрастният й любим.  Митко Рачков е бясно влюбен в младото си гадже и е подготвен на всичко за нея. Той отпразнува навършването на 49 години единствено в компанията на Анита и сина си Митко. „ Не съм правил огромен рожден ден от 39-тата си годишнина. Поканих към 80 души, а пристигнаха 110. Беше огромен ваучър до сутринта в заведението на Хилда Казасян. Остана ми страховит спомен. След това съм чествал все в стеснен фамилен кръг от 25 души и нормално ги поканвам на вечеря. Заради ограниченията против ковид в този момент нямаше даже и това “, изясни комикът, който по всякакъв начин се стреми да обгрижва младото си гадже.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР