Анита Димитрова вече е бременна от американския си годеник. Бившето

...
Анита Димитрова вече е бременна от американския си годеник. Бившето
Коментари Харесай

Бомба: Бившата на Рачков Анита наду корема от американеца

Анита Димитрова към този момент е бременна от американския си избраник. Бившето гадже на Рачков ще роди  дете на Ник Стемпер. С който скоро се сгоди.

Приятели на двойката издават, че влюбените не възнамерявали бебе, само че не можели да с намерят място от огромното благополучие, което ги сполетяло. Още  повече, че предприемачът, който е на 46 от дълго време мечтаел за семейство и деца. Така, че щом схванал, че Анита е бременна незабавно й предложил да се задомят.

Говори се, че някогашната на Рачков е в 4-ия месец от бременността си. На един кадър, на който театралничи с бъдещия баща той я е хванал за коремчето, където се намира плода на тяхната обич.Стомахчето на бременната Анита към този момент е много наедряло, имайки  поради стройната й фигура и бременността стартира да си проличава.

Таткото Ник Стемпер е огромен началник в компанията Sanofi, която се занимава с произвеждане на ваксини и разработка на медикаменти от най-ново потомство. Красавицата се срещнала с богатия предприемач преди шест месеца, като първоначално пазели в загадка, че са във връзка. Но преди по-малко от месец Анита сподели новия с в мрежата.

Автор: Intrgi.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР