Анита Димитрова си беше инфлуенсърка и преди да тръгне с

...
Анита Димитрова си беше инфлуенсърка и преди да тръгне с
Коментари Харесай

Анита на Рачков пак го направи! Красавицата зае секси поза в луксозна кола

Анита Димитрова си беше инфлуенсърка и преди да тръгне с Рачков. Горещата русокоска се трансформира в едно от топ Instagram девойките, които всеки следва, а тя се възползва на макс от това. Брандовете се надбягват да я търсят, с цел да популяризират продуктите си при нея, само че явно не съумяват всички, тъй като Анита си има желания и не приема всевъзможни предложения. 

Красавицата в този момент показа нов фотос, който е за за огромен фешън бранд, само че не това впечатли почитателите толкоз, а позата, която е заела Анита. Нежната половинка на Рачов театралничи за следващ път в първокласния си бял джип, който напоследък ѝ е като втори дом.

Виж още: Пиленцата от Монако се наскърбиха на злобарите! Не карат тротинетка, а първокласна топ кола 

Анита е много дейна в обществените мрежи напоследък, което е и мотив да бъде непрестанно под лупата на таблоидите, които наблюдават за всеки минимален намек, че нещо се случва в персоналния ѝ живот. Именно по този начин се родиха слуховете, че плеймейтката и Рачков са се сгодили, само че сходно публично удостоверение няма.

Всичко стартира от един пръстен, който Анита носи и доста наподобява на годежен. Пръстенът се появи на ръката на Анита през лятото, само че е изцяло допустимо бижуто да не е подарък от Рачков, а Анита да си го е купила сама или да е изненада, само че не за брак. 

Анита до този миг не е коментирала връзката си с Рачков обществено, само че наподобява, че нещата сред двамата се задълбочават от ден на ден и нищо чудно скоро да чуем за по-интересно развиване.

Виж още: Плеймейтката Анджелина проговори за порното си в нета, антидепресантите и за какво е била на легло

Изображение: https://www.instagram.com/anita.dimitrova1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР