Анита Димитрова, по-известна като бившата на актьора Димитър Рачков, се

...
Анита Димитрова, по-известна като бившата на актьора Димитър Рачков, се
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Анита н а Рачков се омъжи по катеричка

Анита Димитрова, по-известна като някогашната на артиста Димитър Рачков, се омъжи за милионера Никълъс Стемпер, по прякор Нико Еврика Бец. Булката пусна серия от фотоси, на които е по сутиен, транспарантни гащи, съвсем показващи най-милото й, както и покривало, видя първо Lupa.bg.





Надяваме се, че това не е сватбеният тоалет на русокоската и тя няма да се появи съвсем чисто гола на сватбата си. Дори и плеймейтката Златка Райкова не се осмели да показва булчинското си долни дрехи, само че Анита извади всичко на показ.



Близки до булката издават, че е доста щастлива, че е намерила толкоз богат и добър мъж като Нико. Разликата сред двамата е 21 години, само че младата Димитрова не се тормози от този факт. Възрастовата й разлика с Рачков беше 27 години.



Младоженецът Никълъс Стемпер е началник на голяма новаторска компания за опазване на здравето. Той живее в Бостън, а се чака модифицираната хубавица да се реалокира в Щатите за непрекъснато, само че откакто получи виза.

46-годишният паралия е роден в Делафилд – щата Уисконсин. Скоро откакто приключва изследователския университет в Индиана, става вицепрезидент в огромна здравна компания, а от няколко години управлява водещата международна компания Sanofi.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР