Анита Димитрова не може да приеме, че Димитър Рачков си

...
Анита Димитрова не може да приеме, че Димитър Рачков си
Коментари Харесай

Анита на Рачков: Съсипана съм, че Митко чака бебе!

Анита Димитрова не може да одобри, че Димитър Рачков си устрои по този начин бързо живота след нея. Тя смяташе, че щом е по-млада от него, той ще съжалява горчиво, че я заряза, а се получи тъкмо противоположното.

В момента 51-годишният артист чака второто си дете. След цели 17 години пауза Митко още веднъж е в трепетно очакване на своя рожба. Новата му възлюбена Камелия, която е на 39 година, е бременна.

Всичко това не се отразява добре на Анита, която към момента няма съществено гадже. Тя приема зле, че някогашният й е благополучен, откакто й би шута по жесток метод.

„ Съсипана съм! Това, което се случва, демонстрира, че той ми е изневерявал. Не имам вяра толкоз бързо да се е срещнал с нея след мен. Имали са връзка по време на нашата връзка. Много подло “, вайка се Анита.

Всъщност обаче и тя реагира много двулично, тъй като точно поради невярност Рачков я заряза. Комикът й би шута, откакто усети, че се смъква с различен. Сега Ани пробва да излезе положителната във кино лентата.

Припомняме, че Димитър Рачков има наследник на 17 година от актуалната брачна половинка на някогашния му другар Евтим Милошев. Митко от дълго време жадува да има още едно дете. Години наред умоляваше Мария Игнатова за това, само че тя не пожела. Сега най-сетне фантазията му ще се сбъдне.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР