Анита Димитрова - гаджето на Димитър Рачков, определено знае как

...
Анита Димитрова - гаджето на Димитър Рачков, определено знае как
Коментари Харесай

Падение и дъно: Знае ли Рачков с какво се е занимавала Анита, преди да го срещне?!

Анита Димитрова - гаджето на Димитър Рачков, несъмнено знае по какъв начин да си играе картите, нищо, че е още много млада. Блондинката се води безпределно влюбена в комика и водещ, само че до каква степен това е истина и в кое тъкмо е влюбена, това са обособени въпроси...

Важни са обаче обстоятелствата - като този, че сега Анита учи банково дело и желае да работи в влиятелна финансова институция. Сещайте се с чия помощ ще стане това! Не е мъчно, нали - с тази на мъжлето й.

Преди да се запознае с Рачков обаче девойката очевидно не е била по този начин амбициозна и ученолюбива, а като всяка куха лейка е залагала и е вървяла напред единствено с физическите си данни (половината от които изкуствени).

Дъното е, че Димитрова се е бутала единствено в клипове и то чалгаджийски, където е показвала какво ли не. Решила, че по този начин ще я виждат и ще се издигне като се запознае и забърше някой богат и прочут, тя въпреки всичко позна. Именно на такива фотоси, само че за шанс в ария на братя Аргирови, тя среща Димитър Рачков, който лапва по нея като шаран.

Хлътва до ушите Митето и стартира интензивно да я бута в светските среди, да я сприятелява с приятелите си, множеството от които, несъмнено, са с връзки и позиции в обществото. " Е, по какъв начин няма да го обича Анитка?! Всяка ще го обича ", иронично подмятат в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР