Анита Димитрова, бившата половинка на Димитър Рачков, най-накрая е решила

...
Анита Димитрова, бившата половинка на Димитър Рачков, най-накрая е решила
Коментари Харесай

Жива да я оплачеш: Бившата на Рачков закъса за пари, наложи се да започне работа

Анита Димитрова, някогашната половинка на Димитър Рачков, най-сетне е решила да стартира работа. Допреди няколко месеца на русокоската въобще не й се постановяваше да се труди, само че откогато е разграничена с артиста, очевидно е закъсала за пари. Силиконката посрещна непретенциозно и рождения си ден в средата на юни. Миналата година, когато още беше с комика,тя чества с шумно празненство и доста посетители в бляскав ресторант, само че в този момент се е задоволила със семпла вечеря с най-близките си.

Ето какво показа хубавицата точно на персоналния си празник: „ Днес чествам рожден ден и с горделивост ви оповестявам за новата си професионална стъпка! Започвам работа, която ме изпълва с възторг и провокации. От през днешния ден нататък ще се занимавам като брокер на недвижими парцели, където ще комбинирам своите умения и пристрастеност към тази промишленост. Рожденият ден е съвършеният миг да разглася новата си работа, тъй като имам вяра, че най-хубавият подарък, който мога да получа, е да споделям с вас професионални си триумфи и развиване. С неспокойствие чакам провокациите и опциите, които ще ми донесе тази кариерна стъпка. Благодаря на всички мои сътрудници, които ме зарадваха с невероятна празнична изненада ”.

Според осведомени Анита още няма нов мъж до себе си, само че Рачков бързо-бързо е съумял да я размени. В момента той е привързан с 39-годишната сладкарка Камелия Андонова. Говори се, че е изцяло допустимо увлечението му по чаровната брюнетка да е причина за разлъката с някогашната. Комикът обаче отхвърля да има намесени трети лица в раздялата му с новоизлюпената брокерка.

Популярният актьор има няколко дълги връзки зад тила си, само че нито една не е завършила с брак. От първата си жена Христина той има наследник Димитър Рачков-младши, който към този момент е в тийнейджърска възраст. Навремето майката на детето му го заряза поради тогавашния му другар Евтим Милошев. Най-обсъждани бяха връзките на Рачков с Мария Игнатова, която пък след това се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков. С днешна дата фамозният бургазлия е в прилични връзки с всичките си някогашни и споделя, че няма драма сред тях.
Близки до комика настояват, че той доста угаждал на Анита по време на връзката им. Пръскал по нея над 15 бона месечно – осигурявал й дизайнерски чанти, обувки и облекла за хиляди левове. Освен всичко друго, плеймейтката се ширела в просторната му къща, ситуирана на близо 300 квадрата край  Панчарево. Сега тя жалела най-много за това, че се наложило да смъкна равнището, а не толкоз за самия Рачков, с който имаха цели 24 години разлика във възрастта.

За да провокира внимание към себе си, Анита разгласява в обществената мрежа фотография с обаятелен юноша, който я целува по бузата. Тя написа и коментар към фрагмента: „ Мъжът на моето сърце ”. „ А по този начин! Бъди с по-млади мъже, а не с дъртаци! ”, „ Поне ти е набор! ”, пишат почитатели на хубавицата. Всъщност обаче не става въпрос за ново гадже, а за брат й, който я е дарил с хубав букет по случай рождения ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР