Animoca Brands, известна фигура в сферата на игрите и блокчейн,

...
Animoca Brands, известна фигура в сферата на игрите и блокчейн,
Коментари Харесай

Топ гейминг компания става валидатор в блокчейна на Chiliz

Animoca Brands, известна фигура в областта на игрите и блокчейн, неотдавна стана валидатор на блокчейн мрежата Chiliz, което значи забележителен прогрес в структурата на ръководство на Chiliz Chain.

Известна с приноса си към блокчейн нововъведенията в областта на игрите и цифровите развлечения, интеграцията на Animoca Brands в мрежата Chiliz Chain отразява стратегически ход за разширение на ангажираността ѝ в спортния бранш.

Поемайки ролята на валидатор на възел, Animoca Brands е подготвена да окаже доста влияние върху екосистемата Chiliz SportFi. Компанията е подготвена да употребява своя богат опит в региона на NFT и игрите, с цел да усъвършенства това начинание.

Ят Сиу, съосновател на Animoca Brands, показа информация за съдействието, като съобщи:

Веригата Chiliz, известна с това, че е платформа, обслужваща подготвени за Web3 планове, се концентрира главно върху завладяването на спортните почитатели посредством блокчейн технология.

Платформата е спомогнала за основаването на повече от 80 почитател токена, свързани с огромни спортни клубове, като играе централна роля в спортната промишленост.

Подчертавайки смисъла на включването на Animoca Brands, Александър Драйфус, основен изпълнителен шеф на Chiliz, акцентира:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР