Анимациите на "Пиксар", супер-героите на "Марвел" и джедаите от "Междузвездни

...
Анимациите на "Пиксар", супер-героите на "Марвел" и джедаите от "Междузвездни
Коментари Харесай

Дисни спечели 7, 325 млрд. долара през 2018 г.

Анимациите на "Пиксар ", супер-героите на "Марвел " и джедаите от "Междузвездни войни " са донесли доходи от 7,325 милиарда щатски $ през 2018 година на кинокомпанията "Дисни ", съобщи Франс прес.

Това е втората най-хубава година в историята на "Дисни " след регистрираните 7,6 милиарда през 2016 година. Досега единствено те са надхвърляли доходи от 7 милиарда $ за година.

"Благодарение на почитателите на "Дисни ", "Пиксар ", "Марвел " и "Лукасфилм ", тази година стана монументална за киностудиата на Дисни, " сподели в официално съобщение президентът на групата Алън Хорн.

Само в Северна Америка продукциите на американската група са осъществили облаги от 3,092 милиарда $ - нов връх в киноиндустрията.

Три от филмите от 2018 година - "Черната пантера ", "Отмъстителите: Война до безкрайност " и "Феноменалните 2 " са генерирали доходи от по 600 милиона $. А по международните киносалони са събрали общата сума от 4,64 милиарда $.

Сред другите триумфи на "Дисни " са "Ант-мен и Осата ", "Соло: История от Междузвездни войни ", "Ралф разрушава интернета ", както и най-гледаният филм "Мери Попинз се завръща ".

През пролетта на 2019 година ще излязат на екран още доста продукции на "Дисни " като "Капитан Марвел " и "Отмъстителите: Краят ", новите версии на "Дъмбо ", "Аладин " и "Цар Лъв " и "Играта на играчките 4 ". В края на годината се планува да излязат "Замръзналото кралство 2 " и "Междузвездни войни: Епизод IX ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР