Ани затапи хейтърите, като извади пример как в родата на

...
Ани затапи хейтърите, като извади пример как в родата на
Коментари Харесай

Ани Хоанг Побесня И Извади Тежката Картечница! Разката Сашо Кадиев: Майка Ти Се Снимаше В Клип На Азис

Ани затапи злобарите, като извади образец по какъв начин в родата на Кадиев са се възползвали от чалга музиката, а Мария засече с един от най-скандалните интервали в кариерата й - дуетното й парче с Криско, което преди четири години взриви пуританите с текста си, написа Пик.

" Чалгата опростачи целия народ! ", " Тази музика би трябвало да се забрани със закон! ", " Чалгата е отговорна за всички несгоди в България! ". Миналата седмица за следващ път чух сходни изказвания, изречени в народен ефир. Ние, поп-фолк изпълнителите, сме обичаната " дъвка " на доста публицисти, и освен. Когато ги мързи да мислят, все ние сме им в устата. Точно тъй като го мързи да мисли, преди няколко дни господин Сашо Кадиев " нахрани " нашата музика и хората, които я слушат. Според него младите не вървят на спектакъл, тъй като пушат цигари и слушат чалга. Г-н Кадиев, на майка ти какво й пречи да върви на спектакъл и да слуша чалга? Нищо! Дори се е снимала и в наши клипове. Спомняте ли си " Едно МИ "?

И освен тя. Христо Мутафчиев, Димитър Рачков, Ники Илиев, Асен Блатечки, Латинка Петрова, Евгени Будинов, Антоний Аргиров, Весо Ранков, скоро ще забележим и една актриса която всички обожаваме. Да не изреждам какъв брой артисти са били водещи на наши събития. И какво излиза? Мислещите артисти са благосклонни към нашата музика... Или са меркантилни... Би било тъпо да е второто. Защото, в случай че е по този начин, какво право имате Вие, господин Кадиев, да давате морални оценки? ", изригна против водещия на Би Ти Ви Хоанг.

След това тя " нахрани " и поп певицата Илиева, която си разреши да подлага на критика конкурентния род от позицията си на участник в " Черешката на тортата ".

" Какво право имате Вие, г-жо Мария Илиева, да плюете против нашата музика, че имала неприятни послания и подстрекавала хората към закононарушения? Вие за метафора и притча чувала ли сте? Явно не, щом не можете да ги откриете във фразата " Бясно карай на алено " (от шлагер на Ивана - б.р.). Но по тази логичност, би трябвало и Васил Найденов със своята ария " Със 100 километра в час ” да дава неприятен образец. Само, че той не се разяснява, тъй като е от " вашите ". Като сте толкоз морална и държите на посланията в песните, какво обръщение изпращате с дуета " Видимо удовлетворени "? " Как са мяташ и по какъв начин са бараш " ли?

Във всеки род музика има хора, чието " творчество " е като капка катран в меда. Но редно ли е всички да се поставят под общ знаменател? Редно ли е в народен ефир да приказват хора, които насаждат ненавист, единствено тъй като имат претенцията, че са хайлайф и знаят по-добре от другите кое има стойност и кое няма?

Слушам всякаква музика. Имам обичани български песни и реализатори от разнообразни жанрове. Но в случай че погледнем световно на това, което се случва с българската музика в последните десетилетия, поп-фолк изпълнителите имат максимален принос в съхраняването и предаването на традициите. Те са тези, които дадоха нов живот на доста национални песни, възродиха любовта към тези песни, придвижиха ги през времето и демонстрираха хубостта им на новите генерации.

Да, знам, че звучи патетично, само че е истина. А тази истина е прекомерно значима и сериозна причина да почитате тези реализатори, или - в случай че ви е толкоз мъчно да преглътнете личното си его - най-малко да внимавате с етикетите и епитетите, които поставяте ", посъветва съперниците на чалгата Ани Хоанг.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР