Ани Великанова се присъединява към екипа на Investor Media Group.

...
Ани Великанова се присъединява към екипа на Investor Media Group.
Коментари Харесай

Ани Великанова е новият търговски директор на Investor Media Group

Ани Великанова се причислява към екипа на Investor Media Group. От 18 юни тя e новият търговски шеф в медийната група с най-разнообразното портфолио на пазара.

Великанова има 14-годишен опит в рекламната сфера, като се специализира в региона на цифровите медии и цифровия маркетинг. Преди да стане част от екипа на Investor Media Group, тя е заемала позицията управител " Реклама и продажби " в " OLX България ", а в интервала 2012-2015 е отпред на отдела за интернет продажбите на bTV Media Group. Великанова е и един от моторите, които стоят зад огромни нововъведения в рекламната сфера у нас. Участвала е интензивно в създаването на една от първите платформи за единно ръководство на интернет реклама, инициира и първата в България мобилна реклама.

Investor Media Group е единствената българска обществена компания, която включва и телевизионни медии. Част от портфолиото на групата са националната ефирна телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес малкия екран Bloomberg TV Bulgaria - първият интернационален бизнес и финансов канал, приспособен към локалната публика. През 2017 година медийната група направи и най-мащабната инвестиция в българското обучение, придобивайки 90% от един от най-успешните стопански университети у нас - Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси.

Дигиталното портфолио на групата включва още новинарския уебсайт Dnes.bg, икономическия Investor.bg, спортния новинарски уебсайт Gol.bg и други известни онлайн издания.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР