Ани Цолова потъна вдън земя след уволнението си от сутрешния

...
Ани Цолова потъна вдън земя след уволнението си от сутрешния
Коментари Харесай

ПАДЕНИЕ! Ани Цолова потъна вдън земя след уволнението...а въпросите са много

Ани Цолова потъна вдън земя след уволнението си от утринния блок на Нова тв “Здравей, България”. Водещата повече от седмица е в неопределеност и не дава отговор на телефонните повиквания и известията на сътрудниците си. Фотографите на “Ретро” пък откриха, че липсва и в дома си – триетажната къща в баровския квартал “Драгалевци”, за чийто градеж прокуратурата ревизира приходите й. Цолова и мъжът й като че ли са напуснали жилището и комшиите им настояват, че от дълго време не са ги мяркали.

“Ретро” разузна, че водещата се е махнала от София малко след рухването є от ефир, защото изпаднала в жестока меланхолия. Едва през вчерашния ден тя се завърна от Плевен след двуседмично неявяване, водейки със себе си и майка си, която є оказва помощ в развъждането на дребния є наследник Калоян, видяха фотографите на "Ретро ".

Тя била унищожена не толкоз от решението на управлението, колкото от реакцията на сътрудниците, защото никой от тях не я защитил. Най-обидно є било държанието на колегата є Виктор Николаев, с който заедно се трансферираха преди две години от Би Ти Ви и който счита за доста непосредствен другар. Той обаче по никакъв метод не издава, че Ани му липсва, и даже не отрони дума към задкулисието при премахването й.

Това била и повода Цолова на собствен ред да го зареже и да не отиде да поддържа своя сътрудник и на спонтанния митинг пред Министерския съвет предходната седмица около екшъна с Антон Тодоров. Водещата още преди две седмици се изнесла със сина си за родния Плевен, а по-късно към тях се включил и мъжът й, който си взел отпуска като оператор в Нова тв.

Цолова избягала и с цел да не се постанова да дава отговор на неуместни въпроси на сътрудници и близки в София, които, както и феновете, били мощно озадачени след уволнението й от утринния блок. А въпросите са доста. Първият е за какво смъкнаха от екран сякаш най-рейтинговия си водещ? Дали повода не са подадените сигнали от страна на евродепутата Николай Бареков, след които стана ясно, че Цолова е взимала големи суми от бонуси, заявила ли ги е и какъв е произходът на парцелите й?

Данъчните започнаха да ровят и за това по какъв начин една водеща е съумяла да си купи къща в “Драгалевци” на стойност 200 хиляди евро, в случай че на хартия заплатата є е оскъдна за сходни разходи. Дори нейните сътрудници, които бяха сложили празен стол на митинга си, чакаха да я видят там един до друг до Виктор Николаев. Но Цолова е предпочела да се скатава в Плевен и да не се появява, до момента в който нещата към нея не отшумят.

Иначе от години не е прекарвала даже уикенд там и предпочитала да върви на екскурзии и скъпи курорти у нас. В родния є град се разясняваше, че точно славата и парите са замаяли главата на някогашната водеща. Оказва се обаче, че май точно те са я върнали назад в Плевен, където Ани се утешава, откогато я смъкнаха от екран.

Темата за Цолова не се коментирала доста в Нова телевизия, защото даже сътрудниците є не знаят какво се случва с нея. Тези, които допускат къде се крие истината, избират да си мълчат, защото им е неприятно.

Официално от медията оповестиха, че Цолова не напуща малкия екран, а ще води начин на живот предаване. Оказва се обаче, че такова не е планувано в програмата и по него не се работи.

“Ако ще се прави един план на малкия екран, той изисква месеци работа, търсене на екип, студио, идея и още куп други неща. При нас такова нещо не се прави. Това за ново предаване на Ани е цялостна измислица, можеха да измислят нещо по-оригинално, с цел да замажат очите на хората.

Ако не сте забелязали, даже я махнаха от шапките, които по този начин старателно се направиха за новия сезон, лицето й не участва на никое място, единствено и единствено в случай че може хората да не помнят. Такъв срам обаче не се забравя”, споделят сътрудници.











ПИК

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР