Ани Цолова отново посреща снаха, след като брат й Стоян

...
Ани Цолова отново посреща снаха, след като брат й Стоян
Коментари Харесай

Честито! Ани Цолова посрещна снаха

Ани Цолова още веднъж посреща снаха , откакто брат й Стоян превъзмогнал скорошния си бракоразвод и срещнал друга жена, разбра HotArena.

Новата му половинка също е журналистка, само че не работи в бТВ, където се подвизава той. Стоян към момента не бил подготвен да обявява обществено връзката си, защото му се коствало, че към момента не е минало задоволително време от развода с жена му. Въпреки това той към този момент е срещнал новата си със сестра си, която е най-близките му човек. 

Именно Цолова го тешала и при развода с огромната му обич, защото точно Катина инициирала раздялата . Въпреки, че единствено преди две години им се роди наследник, появяването на втория им правоприемник не съумяла да скрепи връзките им. Освен дребния Георги, двамата са родители и на 8-годишната Дана. 

След развода Цолов е изтрил всички фамилни фрагменти от профилите си, а сътрудниците му описват, че не бил на себе си от тъга. Към днешна дата с някогашната му жена въпреки всичко се схващат цивилизовано поради децата, с цел да могат да прекарват време с тях.

Самата Ани също нееднократно е била пред бракоразвод, само че с мъжа й - оператора Васил, съумяват да прескочат рецесиите и не престават да живеят дружно, написа Ретро .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР