Ани Цолова може да се върне в Би Ти Ви

...
Ани Цолова може да се върне в Би Ти Ви
Коментари Харесай

Ани Цолова се връща в Би Ти Ви? Води преговори с боса на канала Флорин Скала да застане до Антон Хекимян в сутрешния блок

Ани Цолова може да се върне в Би Ти Ви като лице на утринния блок и партньорка на Антон Хекимян , научи HotArena .

Преди дни тя се е чула с един от основните шефове на медията, а идната седмица е планувана срещата й с шефа на канала Флориан Скала . Възможно е Цолова да се завърне в медиата, от която започва кариерата й, още от януари следващата година, когато изтече контракта й с Нова, писа „ Уикенд “.

Оказа се, че Цолова е изхвърчала от „ Здравей, България ” не тъй като към този момент не й се работи там, а поради другарството си с някогашната шефка на новините Дарина Сарелска . Това се шушука из коридорите на медията. Колеги на водещата са възмутени, че е била отстранена от работа, до момента в който е била в отпуск . Цолова отваря нова страница в кариерата си, оповестиха от Нова в края на предходната седмица. Самата Ани разгласи, че ще прави ново предаване , по което сякаш работи към този момент цяла година. Никой в медията обаче не повярва на това. Из коридорите на малкия екран се шушука, че има напълно друга причина журналистката да изгуби мястото си до Виктор Николаев.

Според хора от Нова тв Ани не криела благосклонностите си към своята някогашна шефка Сарелска и намерено заставала на нейна страна даже след уволнението й. Двете се познават от времето в Би Ти Ви, остават дружно в Нова тв, като концепцията им била да не престават в същия дух до пенсия. Този комфорт обаче бил унищожен от отстраняването на Сарелска, а Цолова по този начин и не се примирила. Накрая се наложило да й предложат да намерения с какво друго може да се занимава в малкия екран, защото явно не се усеща добре на позицията, която досега е заемала.

Засега не е ясна нито тематиката на новото й шоу, нито часовият пояс, в който ще тече. Най-вероятно, в случай че изобщо има такова предаване, то ще се излъчва в събота или неделя от 17 до 18 часа. В момента в този часови пояс текат повторения на предаването „ Съдби на кръстопът ” и явно се търси с какво да ги заместят. По-вероятно е обаче Цолова да се върне в Би Ти Ви и да застане до Хекимян, предвиждат в медийните среди.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР