Ани Цолова е едно от най-известните телевизионни лица в България.

...
Ани Цолова е едно от най-известните телевизионни лица в България.
Коментари Харесай

Какво се случва с Ани Цолова?

Ани Цолова е едно от най-известните телевизионни лица в България. Дълго време тя бе водеща на утринния блок на Нова телевизия, преди да слезе от екран.

Преди броени дни Ани навърши 43 години.

Пред Mila.bg тя описа за своя живот и какво обича да прави с мъжа си Васил и сина си Калоян.

Пред изданието Ани Цолова споделя, че с Васил и Калоян обичат да посещават по-диви и по-слабо посещавани места, където могат да си отдъхнат измежду природата. С мъжа й са обикаляли цялата страна и към този момент имат някои обичани места, които не пропущат да посетят. Дори са разкрили добруджанско село, което наподобява като парадайса на земята – две остарели къщи са реставрирани с пари, извоювани в Англия.

Със своя мъж Васил Ани се среща на работното място. Васил има щерка на 21 години от различен брак – Ада, която учи и живее в Ню Йорк. Ани споделя, че обича да си поддържа връзка с нея на разнообразни тематики. Тя се схваща добре и с дребния си брат Калоян.
За да спортува, Ани посещава класическа степ аеробика. Ходи пет дни в седмицата и се усеща прелестно след подготовка. Споделя, че го прави, тъй като й харесва, а не принудително.

Водещата признава, че огромен пропуск й е фактът, че не умее да готви добре. Тя споделя, че мъжът й Васил е изтъкнат кулинар. Тя обаче също се учи, тъй като я подтиква да подготвя вкусни ястия на дребния Калоян.

Ани Цолова е влюбена в дребния си наследник Калоян. Когато приказва за него, в очите й изплуват сълзи. Нарича го подарък от Господ, както прави и всеки различен родител за детето си. Тя споделя, че се е чувствала доста обезпокоително по време на бременността си, като даже лекарят я е предизвестил да спре да се тормози толкоз. Притеснявала се е, че може да стане майка-орлица, само че това не се е случило. Определя сина си Калоян като нейната батерия в живота, даваща й непрестанна сила.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР