Ани си е малката ми сестра, животът й бе отнет.

...
Ани си е малката ми сестра, животът й бе отнет.
Коментари Харесай

Сестрата на момичето, което бе прегазено на Сливница: Ани и Явор бяха чисти души

" Ани си е дребната ми сестра, животът й бе лишен. Искам да има правораздаване за нейния живот и живота на Явор – двама ценностни души ". Това сподели в ефира на " Здравей, България " Марина, сестрата на момичето, убито при злополука на бул. " Сливница ".

" Ани и Явор бяха чисти души, постоянно усмихнати, спокойни, искащи да оказват помощ, да създадат нещо за всеки. С цялостен един живот пред тях, с доста проекти и упоритости, живот, който им беше лишен и то по доста безразсъден метод ", сподели Марина.

" Дори и да е бил омаян водачът, не мога да схвана по какъв начин оправдава това скоростта, с която се е движил. Заслепен ли намаляваш скоростта и спираш. А на всички камери се вижда по какъв начин прелита през булеварда ", разяснява Марина. " Знам, че е тежко и за неговото семейство, само че тяхното момче е живо и те могат да го прегърнат, на нас тази привилегия ни беше отнета ", сподели още Марина.

Ани и Явор се познавали от деца, танцували дружно и били дружно. След това всеки траял по пътя си. Но по този начин се случило, че в последна сметка се събрали през 2019 година, откакто Ани си пристигнала от Франция.

По време на пандемията през 2020 година Ани взема решение да се върне у нас и да построи живота си с Явор. В България отворила студио за татуировки.

" Млади и амбициозни хора, които имаха доста да дадат. Допреди 1-2 седмици разменяхме фотоси за булчински рокли ", сподели Марина.  

Тя е безапелационна, че на 18 година, един човек е пълновръстен и виновен и би трябвало да си понесе следствията.

" Щом е имал силата да кара с такава скорост, в този момент да има силата да излежи това, което би трябвало да излежи ", сподели Марина.  

" Искам да помним необятните им усмивки са в слънцето, което ще ни топли, любовта им ще е във всяка глътка въздух, с цел да ни подсети, че това е най-важното – да обичаме и да бъдем обичани ", сподели Марина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР