Ани Салич започва кариерата си в Нова телевизия през 1995

...
Ани Салич започва кариерата си в Нова телевизия през 1995
Коментари Харесай

Честит рожден ден на водещата Ани Салич!

Ани Салич стартира кариерата си в Нова телевизия през 1995 година като кореспондент и водещ на публицистичното предаване „ В сърцето на София”.

От първите си стъпки в телевизионната публицистика до през днешния ден съумява да се утвърди като една от най-популярните и обичани телевизионни водещи. Дълги години Ани Салич е едно от емблематичните лица на bTV Новините.

През 2013 година още веднъж се причислява към екипа на Нова. Водещата обичайно се свързва с голям брой благотворителни дела. Тя е дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ от 2007 година

С присъединението си към Нова става лице и на обществената самодейност Game Changers – Промяната, която се реализира от фондация Reach for Changе с медийното партньорство на Нова.

Автор е на редица материали и документални филми, ориентирани към проблемите на децата в риск. Ани Салич е притежател на доста награди както поради работата си като публицист, по този начин и поради обществено виновната си ангажираност.

Награда на Фондация "Искам бебе ", както и почетен знак от президента Росен Плевнелиев за принос в отбрана на децата на България са част от дългия лист с оценки и самопризнания.

В изявление за Народоосвободителна въстаническа армия Ани Салич споделя едни от най-съкровените си мисли. Вижте цялото изявление във видеото нагоре.

"Моя запазена марка е да се усмихвам, когато бъркам в четенето ", признава водещата на новините.

„ Аз се трансфорах в Ани Салич с помощта на непрекъснатата ми работа и непрекъснатото ми престояване на екрана. Това коства доста, тъй като аз родих и оставих сина си на 6 месеца след доста тежка бременност”, описа в изявление за Мон Дьо водещата на новините Ани Салич.

„ Най-доброто ми качество е да бъда екипен състезател. Телевизията ме научи да бъда като боец и да отвръщам бързо. Често съм плакала от гняв и безсилие”, споделя водещата на новините.

„ Все още не съм пораснала”, признава Ани Салич.

За всичко, което е минало през живота ѝ и се е случило пред очите ѝ, вижте във видеото.

 ани салич NOVA
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР