Ани Салич и Сотир Цацаров са на почивка на остров

...
Ани Салич и Сотир Цацаров са на почивка на остров
Коментари Харесай

Снимаха Ани Салич и Сотир Цацаров на летище в Гърция

Ани Салич и Сотир Цацаров са на отмора на остров Корфу. В неделя на летището на дребния гръцки остров, до момента в който чакат паспортна инспекция, двамата вършат усещане на четец на в. " България Днес ", който е изпратил и фотосите.

Мъжът е бил впечатлен прелестно от двойката, която дружно с него пътувала с лоукост компания, съпроводена евентуално от дъщерята на телевизионната водеща, Хана. Ани Салич и Сотир Цацаров дисциплинирано изчакали реда си най-отзад на опашката след останалите пасажери. Читателят направил фотосите, до момента в който двамата чакат багажа си.



За лятното пътешестване и евентуално първата обща отмора с юриста 53-годишната тв звезда е избрала тематичен морски тишърт, а 55-годишният Сотир Цацаров е заложил на спортна риза в райе.

В късия мейл, който съпровожда фотосите, индивидът, направил фотосите, написа, че двойката била в прелестно въодушевление и това личало в усмивките и благите жестове посред им. Бившият основен прокурор и началник на комисията " Антимафия " доброволно търси документи в раницата на своята половинка под погледа на нейната щерка.



Кадрите от летището в Корфу удостоверяват изявления за връзка сред един от най-хубавите ни адвокати Сотир Цацаров и обичаната от феновете Ани Салич. " България Днес " въпреки всичко потърси удостоверение за достоверността на фотосите, задавайки въпроса в основна прокуратура, където Цацаров управлява звено за разбори във Върховната касационна прокуратура, и в NOVA, където Салич води централните вести, дали са в отпуск. И от двете места отхвърлиха да отговорят, базирайки се на това, че става дума за персонални данни, само че прокурори обясниха, че не са виждали Цацаров от началото на седмицата, а Ани Салич в последните няколко дни не води новините на NOVA.



Неотдавна стана ясно, че Цацаров е в процедура на бракоразвод със брачната половинка си Меглена, а по същото време тв водещата, която от дълго време живее сама с двете си деца, разгласи, че има нов сателит до себе си.

Близки на двойката, която към този момент живее дружно, откровено поддържат тяхната връзка. Споделят, че двамата са очевидно щастливи, спокойни и взаимно хармонично се допълват.

Ани Салич с изключение на с публицистика се занимава от години и с благотворителната акция на Нова телевизия Game Changers - Промяната. Водещата е един от " Достойните българи " от огромния план на " 24 часа " и е дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ от 2007 година

За необятната аудитория Цацаров е прочут със своя изчерпателен интерес към историята и с необикновено възприятие за комизъм и самоирония.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР