Ани Салич и бившият й съпруг Бранко най-сетне са заровили

...
Ани Салич и бившият й съпруг Бранко най-сетне са заровили
Коментари Харесай

Ани Салич прости на бившия си мъж

Ани Салич и някогашният й брачен партньор Бранко най-накрая са заровили томахавките и към този момент не таят неприятни усеща един към различен. Близо 6 години след развода те са се помирили поради скорошния рожден ден на огромния им наследник Лазар. Преди броени дни той навършил четвърт век, а родителите му се събрали дружно поради хубавия мотив, издават техни близки. Ани и Бранко са възобновили даже и другарството си в обществените мрежи, написа в новия си брой пенсионерския седмичник „ Ретро “.

Откакто не са дружно с тв водещата, тогавашният продуцент бе изпаднал в дълбока меланхолия. В последните две години той банкрутира бизнесите си, загуби майка си, а по-късно и двете си кучета, по които още жали във фейсбук. Причината преди време Ани да го изостави е прозаична - Бранко заседнал в пиене, а за похлупак се оказал и хазартно подвластен. Водещата няколко пъти се пробвала да избави брака си, давала шансове на Бранко, само че той отново попадал в желязната клопка на порока. Така новинарката окончатлно го напусна през 2018 година



Ани Салич с децата си - Лазар и Хана

Децата му от новинарката не живеят при него. Лазар е независим мъж с специалност. След като приключи в Холандия, се върна в родината и сега се развива в областта на компютърните технологии. Младежът работи в една от най-големите IT компании. Сестра му Хана пък скоро ще бъде абитуриентка и евентуално също ще продължи образованието си в по-горен стадий в първокласен университет в Европа.

Серията провали в живота на сърбина даже го докарали няколко пъти до болница, където той влизал по неотложност поради съществени стомашни проблеми. Последно в общественото пространство бе изтекла информация, че Бранко Салич, който преди време продуцираше някои от най-успешните излъчвания из родните малките екрани, е стигнал до такава степен да се съгласи да бъде общ служащ на фотосите на приключенското риалити „ Игри на волята “. То обаче е сезонно и екипът, който работи по него, е зает единствено в границите на 2-3 месеца през лятото, което значи, че хонорарите не са целогодишни. Към днешна дата едната му компания е в безспорен фалит, а другата е към момента настояща, само че няма никакви облаги.

Междувременно някогашната му брачна половинка съумя да продължи живота си напред и е по-щастлива от всеки път. От 2години насам  Ани Салич живее на фамилни начала с някогашния основен прокурор Сотир Цацаров, с който са най-дискретната звездна двойка в родния хайлайф. Някои фенове още преди половин година заподозряха, че новинарката и Цацаров са сгодени, откакто тя се появи в ефир с пръстен, който може да се асоциира с годежен. До женитба сред тв звездата и някогашния основен прокурор обаче към момента не се стигнало, въпреки той публично да се разведе с първата си брачна половинка Меглена. С нея бяха женени 31 години и имат огромна щерка Диана, също юрист по обучение и специалност.



Ани Салич с новия си сътрудник Сотир Цацаров

Журналистката и висшият магистрат населяват първокласно жилище в столицата, което той закупи за 620 000 лв. през 2022 година Редовно пътешестват по света и у нас, само че избират любовта им да бъде отвън светлините на прожекторите. Докато бе омъжена за Бранко Салич, целият фамилен живот на телевизионерката бе на показ, което донесло единствено проблеми в дома им и разтурило брака им.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР