Ани и Явор - двама млади влюбени. Изпълнени с надежда,

...
Ани и Явор - двама млади влюбени. Изпълнени с надежда,
Коментари Харесай

Войната на пътя: Ани и Явор, които бяха убити на пешеходна пътека, се готвели за сватба

Ани и Явор - двама млади влюбени. Изпълнени с вяра, живот и предпочитание да основат семейство. Тук, в България. Но всичко това изчезна единствено за няколко секунди в нощта против 8-и май, когато кола, ръководена от Адриан Антонов, който в резюме ще назоваваме просто палач, ги прегазва. И те умират, остават на място. Там, на пешеходната пътека на бул. " Сливница ", на няколко метра от блока, в който живеели. 

Ани вечно ще остане на 24, Явор - на 22. Защото войната на пътя е безмилостна и даже когато пресичаш на подобаващото място, може да се окаже, че си попаднал там в несъответствуващия миг и да си го кажем почтено - в несъответствуващата страна. Защото в този момент следва Адриан да се помъчи да потвърди, че може би не е отговорен. Но какво от това - момче и момиче, на 24 и 22 години, които след няколко месеца са щели да се оженят и да основат семейство, към този момент ги няма и няма какво да ги върне. 



Снимка на починалия Явор

Протест към този момент имаше, беше извършен нощес на мястото на трагичния случай. А в този момент за околните на жертвите остава, някак да осъзнаят случилото се и да заживеят с мисълта, че Ани и Явор ги няма, откакто са били пометени за няколко секунди.

 

Тази заран бащата на починалото момче приказва пред Нова телевизия и показа, че синът му и Ани се подготвяли за женитба. 18-годишният палач обаче, да не забравите - Адриан Антонов, евентуално едвам взел брошура и качил се на колата, евентуално подарена от родителите му, лишил бъдещето им. За да пометеш двама души на пешеходна пътека и единият да изхвърчи на 300 метра от нея, се изисква да караш с висока скорост. Изисква се и да седнеш зад кормилото с концепцията, че си популярен, тъй като от три месеца караш кола. А когато извършиш сходно брутално ликвидиране, въпреки и несъзнателно, просто стоиш и се молиш хората да го не помнят. 

Хора, не забравяйте. Това прикани бащата на Явор по Нова телевизия през днешния ден:



" Моля всички българи, помогнете да не се не помни казусът с тези две деца. Ани и Явор се обичаха доста, предстоеше им женитба. Един палач на пътя ни лиши от всичко. Заради вашите деца, да създадем нещо и да спрем тези убийци. "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР