Ани Хоанг отпразнува своя 29-и рожден ден и този път

...
Ани Хоанг отпразнува своя 29-и рожден ден и този път
Коментари Харесай

Подарък за Ани Хоанг едва не докара бой на Люси Иларионов

Ани Хоанг отпразнува своя 29-и рожден ден и този път получи от приятеля си Люси Иларионов среднощна заря. Красивите фойерверки можеха да докарат и пердах от събудени съседи на двойката, както се притесняваше режисьорът, само че за благополучие до сходна развръзка не се стигна. Всяка година на този ден Люси съумява да я изненада с истински хрумки. През годините той е имал и много рискови хрумвания за ексцентрични дарове, само че очевидно коронавирус рецесията, която докара огромни загуби във фолка и грижите към новия ресторант на двамата в Елин Пелин са предиздвикали влюбеният мъж тази година да мине по-тънко.

View this post on Instagram
A post shared by ani hoang(@anihoang) on Aug 1, 2020 at 2:10pm PDT

В момента Хоанг се е отдала напълно на своя ресторант, тъй като той е една от огромните й сбъднати фантазии. Въпреки че стартът на новия бизнес съответства с началото на пандемията, певицата е оптимист за бъдещето на своя кулинарен парадайс, тъй като е вложила душата и сърцето си. Точно тук посетителите могат да похапнат от обичаните пици от нейното детство.

Двамата с Люси са вложили много старания и време, с цел да открият тези специфични движещи се ленти за печене от предишното, от които пиците излизаха топли-топли и ухаещи неустоимо вкусно. Ако се питате пък коя пица най-често си похапва Ани Хоанг, това без подозрение е капричоза, тъй като тя й е обичана.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР