Ани е прибирала по 16 000 лева от медията всеки

...
Ани е прибирала по 16 000 лева от медията всеки
Коментари Харесай

Най-Ревностно Пазената Тайна В Нова Тв! Виктор И Ади Са В Люта Война, Всичко Стана Заради

Ани е прибирала по 16 000 лв. от медията всеки месец, а колежката й взима три пъти по-малко пари, разкриват от кухнята на медията.

Папараци са забелязали през вчерашния ден следобяд Аделина да излиза от постройката на Нова телевизия. Тя била облечена с черен велурен кожух, ниски лачени обувки, преметнала през рамо овехтяла оранжева чанта.

Телевизионерката прекосила пешком поляните и след това се насочи към метростанция „ Летище София ”. Журналистката слезе по стълбите на метрото, купи си билетче от 1,60 лв. и се сля с тълпата на перона, с цел да чака мотрисата.

Доскоро Виктор Николаев взимаше колежката си в японския си джип „ Мицубиши ” и отпрашваха към дома й. Така Аделина Радева не плащаше за такси, нито се блъскаше по градския превоз. Приятелството им датира повече от десетина година.

Именно поради него Аделина Радева смени Българска национална телевизия с Нова телевизия и седна на стола на предшественичката си Ани Цолова.

В края на предходната година фотографите на вестника изловиха Виктор Николаев и Аделина Радева да се прибират дружно от работа с неговата кола.

Но с днешна дата сред тях е настъпил раздор в връзките им, подозират техни сътрудници.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР