Anheuser-Busch InBev отчете по-високи от очакваните приходи през първото тримесечие

...
Anheuser-Busch InBev отчете по-високи от очакваните приходи през първото тримесечие
Коментари Харесай

AB InBev отчита по-високи от очакваните приходи през първото тримесечие въпреки продължаващата слабост в САЩ

Anheuser-Busch InBev регистрира по-високи от предстоящите доходи през първото тримесечие макар по-ниските продажби в Съединени американски щати и Китай.

Най-големият пивовар в света - чиито марки включват Budweiser, Stella Artois и Corona - сподели, че приходите му са се нараснали с 2,6% до 14,5 милиарда $. Това надмина прогнозата на Уолстрийт за 14,3 милиарда $, съгласно анализатори, интервюирани от FactSet.

Обемите са намалели с 0,6% за тримесечието, сподели основаната в Льовен, Белгия компания. Обемите на бирата понижиха с 1,3%, до момента в който размерите на небирените артикули – в това число Cutwater и Nutrl спиртни питиета – се покачиха с 3,5%.

Компанията продължи да се бори в Съединени американски щати, където приходите паднаха с 9% за януари - Период март. Обемите на бирата в Северна Америка са спаднали с 10% за тримесечието.

Продажбите на Bud Light, дългогодишният бестселър на компанията в Съединени американски щати, се сринаха предходната пролет на фона на консервативната реакция, откакто марката изпрати възпоменателна кутия на транс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР