Анхел ди Мария се завърна в игра за Ювентус и

...
Анхел ди Мария се завърна в игра за Ювентус и
Коментари Харесай

Ди Мария след трите асистенции: Предпочитам ги пред головете

Анхел ди Мария се завърна в игра за Ювентус и блесна с три асистенции за успеха над Макаби Хайфа с 3:1. Аржентинецът въодушеви " Старата госпожа " за триумфа и бе определен за състезател на мача.

" Най-важен е тимът, изиграхме отличен мач. Помогнах на тима да завоюва. Това е втората ни поредна победа с три маркирани гола, нещо, което преди ни липсваше ", сподели Ди Мария пред Скай Спорт Италия.

Преди три дни " Бианконерите " завоюваха първия мач от един месец насам с 3:0 против Болоня, а в този момент затвърдиха, че излизат от рецесията с втори следващ триумф. 

" Победата е най-важното нещо, борихме се доста. Опитвам се да си правя работата, давайки асистенции, а това е нещото, което ме прави благополучен. Асистенциите са по-важни от головете ", сподели още Ди Мария.

" Трябва да работим в тази посока и да се опитаме да вкараме още повече голове ", продължи някогашната звезда на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед.

Аржентинското крило ще пропусне съботния мач от Серия А против Милан поради наказване. Той беше изпъден с червен картон през първото полувреме на мача против Монца преди паузата за националните тимове, което му коства наказване за два мача.

" Съжалявам, че няма да играя против Милан, само че си заслужих наказването. Съжалявам за случилото се, това беше липса на почитание към клуба и към себе си. Ще се опитам да не го върша още веднъж ", сподели още Ди Мария.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР