Анхел Ди Мария може да продължи кариерата си в Барселона. Договорът

...
Анхел Ди Мария може да продължи кариерата си в Барселона.
Договорът
Коментари Харесай

Ди Мария на Камп Ноу, ако Меси се завърне

Анхел Ди Мария може да продължи кариерата си в Барселона.

Договорът на 35-годишния полузащитник с Ювентус е годен до края на сезона и най-вероятно няма да бъде възобновен. Вероятността Анхел да остане в торинския клуб е доста дребна, само че не е нулева. Преговорите за удължение на съглашението се провалиха.

Ди Мария получи няколко предложения от Саудитска Арабия, Галатасарай също се свърза с играча. Приоритет на аржентинеца обаче е оставането в Европа.
 Ди Мария се отдалечава от нов контракт с Ювентус
Ди Мария се отдалечава от нов контракт с Ювентус

Аржентинецът към този момент е на 35 години

Според Релево два разновидността може да са най-интересни за него - Бенфика и Барселона. Португалският клуб, откъдето Анхел започва европейската си кариера, желае да върне играча.

Барселона от своя страна следи някогашния състезател на Реал Мадрид от много време. Преди година клубът беше покрай подписа на Ди Мария, само че страните не можаха да се схванат в основен миг от договарянията.

Сега обстановката е друга: Клубът може да подпише с Ди Мария, в случай че някой от играчите напусне и Лионел Меси се върне. Аржентинските играчи са в доста положителни връзки, другари са. Отбелязва се, че прехвърлянето на Меси може да форсира прехвърлянето на Ди Мария.

Все още обаче е рано да се приказва за съответни проекти на Барселона за трансфер. В идващите седмици ще стане ясно дали ползата на клуба ще прерасне в нещо по-сериозно.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР