Английското летище се стреми да увеличи максималния си брой полети

...
Английското летище се стреми да увеличи максималния си брой полети
Коментари Харесай

„Откъсната от реалността“: Грета Тунберг дава приоритет на борбата срещу най-голямото летище за частни самолети в Обединеното кралство

Английското летище се стреми да усили оптималния си брой полети до 70 000 годишно, в това число частни пътувания с домашни любимци.

Грета Тунберг оглави марш против разширението на летище Фарнборо в Англия този уикенд.

Шведската активистка за климата се причисли към стотици локални поданици и други деятели пред летището в Хемпшир в събота, на марш, проведен от Extinction Rebellion.

Летище Фарнбъро беше място на голям брой митинги, откогато предходната година подаде молба за увеличение на оптималния си брой годишни полети от 50 000 на 70 000.

“ Фактът, че използването е както правно, по този начин и обществено позволена през днешния ден в изискванията на ескалираща климатична рецесия, е изцяло обособен от действителността “, сподели Тунберг.

„ Има малко образци, които демонстрират толкоз ясно по какъв начин богатият хайлайф жертва сегашното и бъдещите условия на живот на тази планета, с цел да могат да поддържат своя рисков и принудителен метод на живот. “

„ Нашата система на зем...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР