Английското издание "Сън" не спира да пише за раздяла между

...
Английското издание "Сън" не спира да пише за раздяла между
Коментари Харесай

Сваляч иска номера на гаджето на Гришо, тя не го сряза

Английското издание "Сън " не стопира да написа за разлъка сред Григор Димитров и Никол Шерцингер и може да се окаже, че има учредения за това. Участник в предаването X-Factor на Острова - Брад Хауърд, изиска телефонния ѝ номер преди началото на кастинга.

Григор и Никол покрай разлъка поради натоварените стратегии

Първоначално тя единствено се изчерви и историята мълчи дали е дала номера си на 30-годишния красавец. А самият той съобщи, че се надява да има късмет да я изведе, макар че е напълно наясно за любовните ѝ връзки с българския тенисист.

Гаджето на Гришо се снима без сутиен и се похвали

"Би било изменничество да ви кажа дали Никол ми даде номера си. Ако имам нейното "да ", няма да ви издам. Искрено се надявам прелестна хубавица като нея да ми даде късмет и да стартираме връзка. "

Никол отново приказва за мечтаната женитба

"Тя към този момент въпреки всичко ми даде едно "да " (бел. ред. за присъединяване напред в предаването), тъй че нека нещата продължат в вярната тенденция. Хора, това въпреки всичко е Никол Шрерцингер, тя е страхотна ", показа Хауърд пред "Сън ".

Никол Шерцингер желае семейство до пет години

Въпросният Брад Хауърд е прочут като буен сваляч на Острова и има много бройки от локалния шоубизнес на сметката си. А в този момент на прицела му е и гаджето на Гришо...
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР