Английският всекидневник The Sun“ публикува , в която пита читателите

...
Английският всекидневник The Sun“ публикува , в която пита читателите
Коментари Харесай

Английски ежедневник: България е „перфектната“ дестинация за семейна почивка – с евтини оферти и 23 плажа със „Син флаг“

Английският ежедневник „ The Sun “ разгласява, в която пита читателите си дали към този момент са избрали къде да почиват със фамилиите си през лятото. В материала България е разказана като „ страхотна фамилна ваканционна дестинация “ , с помощта на преференциалните си цени , плажовете със „ Син байрак “ и множеството атракции . По данни на медията почивките през сезон 2024 година стартират от £910 за тричленно семейство – което излиза на £303, като включително влиза и полетът.

Балканската страна е добре известна със своите налични почивки и зашеметяващо Черноморско крайбрежие , по което са ситуирани курорти като „ Слънчев бряг “ , „ Златни пясъци “ и „ Албена “ . Те оферират развлекателни действия, заведения за хранене, плажове и хотели. А за тези, които търсят по-спокойна отмора, би трябвало да помислят и за по-малко известни места като плаж Велека край Синеморец, Несебър и Каварна , означават от „ The Sun “.

Независимо къде отивате, от туроператора „ Jet2holidays “ споделят, че ще намерите „ ненадмината стойност “ , с доста безвъзмездни забележителности за посещаване и евтини места за ядене и пиянство . Това се удостоверява и от тазгодишния отчет на „ Post Office Holiday Money Report “, който демонстрира, че в барометъра на разноските за отмора . Според изследването вечеря с три ястия за двама /включително бутилка вино/ коства към £39 . Междувременно чаша кафе е £1,83 , а бутилки локална бира и безалкохолни питиета също се оферират за малко под £2 .

В публикацията на „ The Sun “ даже са откроени и най-хубавите предложения за фамилна отмора в летните ни курорти, като се слага акцент и върху 22 плажа със „ Син байрак “ и над 15 аквапарка . Един от най-големите и известни аквапаркове е „ Action Aquapark “ в к.к. „ Слънчев бряг “. Според всекидневника това е идеалното място за тези, които пътуват с по-малки деца, защото има голяма мързелива река , която минава през целия парк и доста дребни зони за напръскване.

Русе попада в ранглиста със 7 подценявани, само че живописни източноевропейски града

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР