Английският вицешампион Арсенал няма планове да се разделя с вратаря

...
Английският вицешампион Арсенал няма планове да се разделя с вратаря
Коментари Харесай

Арсенал няма планове да се разделя с Рамсдейл през януари

Английският вицешампион Арсенал няма проекти да се разделя с вратаря си Аарън Рамсдейл през зимния трансферен прозорец. Бъдещето на британския национал е обект на съществени спекулации, само че обстановката му евентуално ще бъде преразгледана генерално през лятото, оповестява Sky Sports. През този сезон 25-годишният пазач беше преместен от пристигналия пред лятото Давид Рая под рамката на вратата, като Рамсдейл е записал едвам девет мача във всички шампионати досега.

Вероятно януари ще бъде спокоен месец за „ артилеристите “ що се отнася до новите попълнения поради рестриктивните мерки на финансовия феърплей, само че може да погледнат към пазара за играчи чартърен.

След провалянето от Фулъм с 1:2 в неделя, мениджърът на Арсенал Микел Артета сподели: „ Трябва да създадем това, което направихме в предходните 19 мача. Със същите играчи ”.

Арсенал наподобява ще има най-силна потребност от укрепване в отбраната, само че се чака Юриен Тимбър да се завърне в игра преди края на сезона.

Лондончани ще пътуват до Дубай, където ще проведат къс подготвителен лагер при започване на идната седмица, като датата им на връщане ще зависи от това дали дуелът от третия кръг на ФА Къп против Ливърпул в неделя ще би трябвало да бъде преиграван или не, само че желанието на отбора е да отсъства към седмица.

Следващият мач на Арсенал от Висшата лига е на 20 януари против Кристъл Палас на „ Емиратс “.

Arsenal have no plans to allow Aaron Ramsale to leave in this window
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР