Английският вицешампион Арсенал е готов да продаде Томас Партей през

...
Английският вицешампион Арсенал е готов да продаде Томас Партей през
Коментари Харесай

Арсенал продава халф през януари и го заменя с такъв от Астън Вила

Английският вицешампион Арсенал е подготвен да продаде Томас Партей през януари в опит да събере средства за нови играчи. Мениджърът Микел Артета има предпочитание да укрепи състава си, защото се стреми да изведе „ артилеристите “ до първата им купа във Висшата лига от 20 години.

Привличането на нов полузащитник е главният приоритет на испанеца, като нападател също е в листата му с стремежи. Но с цел да се вземат нови попълнения, някои сегашни играчи ще би трябвало да бъдат продадени и ESPN твърди, че Партей може да е един от тях. Ганаецът беше до единствено четири участия във Висшата лига този сезон заради травма, като не се чака той да се завърне в игра до януари, само че Арсенал евентуално няма да го употребява и тогава, тъй като най-вероятно той ще се причисли към националния си тим за Купата на Африканските народи.

„ Артилеристите “ бяха подготвени да продадат Партей още след идването на Деклан Райс през лятото, само че не получиха подобаваща оферта. В последно време обаче се написа за интерес към него от страна на Ювентус, който към този момент провел диалози с представителите на 30-годишния футболист предишния месец.

Основната цел на Артета за полузащитата сега е Дъглас Луис от Астън Вила. Арсенал се опита да го притегли още през лятото, само че две техни късни предложения бяха отхвърлени в последния ден от трансферния прозорец.

„ Артилеристите “ също се интересуват от крилото на Уулвърхемптън Педро Нето, който е оценен на 60 милиона паунда. Междувременно нападателят на Брентфорд Айвън Тони си остава цел №1 за офанзивата на Арсенал.

Arsenal ‘set to sell Thomas Partey in January’ as three-man transfer wishlist is revealed
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР