Английският Тотнъм проявява сериозен интерес към вратаря на Атлетико Мадрид

...
Английският Тотнъм проявява сериозен интерес към вратаря на Атлетико Мадрид
Коментари Харесай

Тотнъм ще се опита да замени Лорис с Облак през следващото лято

Английският Тотнъм демонстрира сериозен интерес към вратаря на Атлетико Мадрид Ян Облак, оповестява “Ивнинг Стандарт ”. Шефовете на лондочани са твърдо уверени, че би трябвало да намерят заместител на Юго Лорис, който постоянно демонстрира неуверени изяви, които редува с положителни спасявания. Именно заради тази причина спортно-техническото управление на “шпорите ” е взело решение, че ще се търси нов първокласен пазач, който да е действителна конкуренция на французина. 

Ян Облак е част от Атлетико от лятото на 2014-а, когато дойде от Бенфика. През тази година е записал 15 мача в Ла Лига, само че към този момент е на 30 години и от Тотнъм се надяват, че ще могат да го изкушат да промени шампионата и да дойде в Англия. Словенецът преподписа с Атлетико през това лято и сега има договор до лятото на 2028-а. Оценяван е на към 40 милиона, само че мадридчани сигурно ще желаят по-сериозна сума за играча, с цел да се разделят с него през идващото лято.

Преди няколко дни " шпорите " пък бяха свързани и с титулярния вратар на Брентфорд Давид Рая, който има договор с " пчеличките " единствено до края на сезона.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР