Английският шампион Манчестър Сити подготвя трансфер за полузащитника на Уест

...
Английският шампион Манчестър Сити подготвя трансфер за полузащитника на Уест
Коментари Харесай

Манчестър Сити отново поглежда към звезда на Уест Хем през лятото

Английският първенец Манчестър Сити приготвя трансфер за полузащитника на Уест Хем Юнайтед Лукас Пакета през лятото, в случай че Бернардо Силва пеши да напусне клуба. 26-годишният Пакета свети за „ чуковете “, откогато се причисли към лондончани от Олимпик Лион през лятото на 2022-а година против рекордните за клуба 50 милиона паунда.

Халфът  беше един от основните играчи на „ чуковете " този сезон, само че получи травма в прасеца през декември и от този момент отборът на Дейвид Мойс не съумя да завоюва в седем следващи мача без него. Сити беше свързван с трансфер на Пакета още през предишното лято, само че договорката попадна, откакто се разкри, че бразилецът е бил обект на следствие на ФА поради хипотетични нерегламентирани залагания, като следствието към момента не е завършило.

Но, съгласно The ​​Telegraph, Пакета, който отхвърля обвиняванията, остава на радара на Сити и се счита за човек, който може да замести Бернардо Силва в халфовата линия на „ жителите “. Португалската звезда има 337 мача за седем сезона на „ Етихад “ и е един от най-надеждните играчи на Гуардиола през последните години.

Въпреки това, Силва постоянно е свързван с трансфер като Пари Сен Жермен, Барселона и клубовете от Саудитска Арабия се счита, че има интерес към него, макар че той написа нов двугодишен контракт със Сити предишното лято на фона на спекулациите към бъдещето му. 29-годишният футболист, който изрази предпочитание да се завърне в родния си клуб Бенфика в някакъв миг от кариерата си, се радва на още една впечатляваща акция, отбелязвайки осем гола и добавяйки четири асистенции в 31 мача досега.

Manchester City are interested in West Ham midfielder Lucas Paqueta should clubs move for Bernardo Silva this summer

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР