Английският шампион Манчестър Сити е готов да отправи нова оферта

...
Английският шампион Манчестър Сити е готов да отправи нова оферта
Коментари Харесай

Манчестър Сити праща втора оферта за силно желан от Гуардиола

Английският първенец Манчестър Сити е подготвен да насочи нова оферта за бранителя на Брайтън Марк Кукурея. Първото предложение на „ жителите “ от 32 милиона паунда бе отхвърлено, само че те не са се отказали от концепцията да вземат испанския национал в редиците си и считат да покачат офертата си, написа „ Sport “.

След като преди дни Сити продаде Олександър Зинченко на Арсенал, клубът има незабавна потребност от нов състезател за лявата зона на отбраната. На „ Етихад “ са набелязали точно Кукурея за тази роля и наподобява ще създадат всичко допустимо, с цел да го привлекат.

За момента има съществено разминаване сред парите, предлагани от „ жителите “ и цената, сложена от „ чайките “. От Брайтън желаят към 50 милиона паунда за услугите на Кукурея, по тази причина новата оферта на шефовете на „ Етихад “ би трябвало да се приближи до тази сума. Очакванията са „ небесно-сините “ да предложат към 40-45 милиона паунда, в това число бонуси.

Самият Кукурея също има предпочитание договорката да се реализира. Той изигра страховит първи сезон на „ Амекс Стейдиъм “, като записа 38 мача, в които се регистрира с 1 гол и 2 асистенции. С положителното си показване той бе избран за Играч на сезона в клуба. 24-годишният футболист обаче е подготвен да продължи кариерата си в първенеца на Англия. От Брайтън пък желаят да вземат оптималното от неговата продажба, откакто преди година заплатиха 15 милиона паунда на Хетафе за правата му.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР