Английският шампион Челси сложи край на всички спекулации за евентуална

...
Английският шампион Челси сложи край на всички спекулации за евентуална
Коментари Харесай

Английският шампион обяви голяма новина

Английският първенец Челси постави завършек на всички спекулации за възможна разлъка с мениджъра Антонио Конте и разгласи публично нов контракт с италианеца за още два сезона до лятото на 2019 година. 47-годишният експерт дойде на " Стамфорд Бридж " предишното лято и подписа за три години, което значи, че в този момент той не е удължил договора си, а просто е подписал нов с по-добри финансови параметри.

" Много съм благополучен, че подписах нов контракт с Челси. Работих извънредно мъчно в първата ми година, с цел да реализираме нещо необикновено, с което съм доста горделив. Сега би трябвало да работим още по-усилено, с цел да останем на върха. Феновете на Челси ми дадоха толкоз мощна поддръжка от момента, когато пристигнах тук преди година. Затова е значимо да продължим дружно ”, показа Конте след подписването на новия договор.

Конте води Италия на Евро 2016 във Франция и по-късно пое Челси, извеждайки го до купата във Висшата лига с рекордните 30 победи в границите на единствено един сезон. " Сините " от Лондон записаха и клубен връх под управлението на италианеца с 13 следващи победи в шампионата.

Челси отпътува на азиатско турне в Китай и Сингапур, където ще играе контроли против мощни противници като Арсенал, Байерн и Интер.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР