Английският национал Рахийм Стърлинг не иска да бъде сравняван с

...
Английският национал Рахийм Стърлинг не иска да бъде сравняван с
Коментари Харесай

Стърлинг: Рано е да ме сравнявате с Меси и Роналдо

Английският национал Рахийм Стърлинг не желае да бъде сравняван с Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Със мощните си игри през последните години нападателят на Манчестър Сити накара мнозина да гледат на него като бъдеща звезда от ранга на въпросните двама.

“Меси е уникален. Човек, в случай че през идващите 15 години отбелязвам по 50-60 гола, то тогава може да ми приказваш за това. Но тъкмо в този момент не ми споменавай Роналдо или Меси! Не желая да ме сравнявате с тях”, съобщи Стърлинг пред публицист на списанието FourFourTwo.

“Не споделям, че не се имам за мощен футболист, само че тези двамата вършат това (б.р. - вкарват по 50-60 гола) от 15 години насам. Това в никакъв случай не е било: да бележиш по 40-50-60 попадения за подобен интервал от време. Има доста път да извървя. Развивам се като футболист и се стремя всеки сезон индикаторите ми да стават по-добри. И в случай че се оправям по този начин в продължение на 10-15 години, то - ОК, може би ще приказваме за това. Но към този момент към момента е рано”, добави Стърлинг.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР