Английският национал обяви, че сериозно е обмислял да напусне през

...
Английският национал обяви, че сериозно е обмислял да напусне през
Коментари Харесай

Ерик Дайър призна, че е обмислял да напусне Тотнъм през лятото

Английският национал разгласи, че съществено е обмислял да напусне през последния трансферен прозорец. 26-годишният Дайър, който беше преквалифициран от мениджъра на лондончани от отбранителен халф в централен бранител, изясни, че не се чувствал добре, защото не е получавал задоволително шансове за изява.

" Определено го обмислях. Чувствах, че не реализирам това, което желая. Договорът ми изтичаше, а аз не желаех да оставам в клуба в последната година от договора ми. В тази обстановка постоянно се питаш дали си в проектите на тима за бъдещето. От управлението знаеха, че през лятото ще би трябвало да има някакво решение ", разяснява Дайър, който е младеж на португалския гранд Спортинг Лисабон.

Той призна, че един от най-трудните моменти в кариерата му е бил, когато Моуриньо го е заменил още в 29-ата минута в мача от Шампионската лига против в края на ноември предходната година, откакто през есента главно е бил на аварийна пейка: " Помислих си, че това е краят на кариерата ми. Със сигурност беше един от най-тежките моменти в професионалната ми кариера.”

През юли Дайър въпреки всичко парафира нов договор с Тотнъм до лятото на 2024 година, а от началото на акцията той се утвърди като титуляр в центъра на защитата и към този момент записа 13 мача.
Премиър лийг 11 кръг, неделя 6 декември  Тотнъм 18:30предстои  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР