Английският Ливърпул обяви, че грешката на съдиите от системата да

...
Английският Ливърпул обяви, че грешката на съдиите от системата да
Коментари Харесай

От Ливърпул излязоха с изявление след скандала с ВАР

Английският Ливърпул разгласи, че грешката на съдиите от системата да видеоарбтраж-ВАР в мача с Тотнъм, довела до неправилното непризнаване на гола на Луис Диас, подкопава феърплея в спорта.

" Ясно е, че разпоредбите на играта не бяха приложени правилно, което подкопава честността във футбола ", споделиха от лагера на мърсисайдци в изказване, откакто от организацията на футболните рефери в Англия признаха за " забележителна човешка неточност ".

" Следователно е незадоволително, че нямаше задоволително време, с цел да се даде опция за взимането на вярното решение и че нямаше следваща интервенция. Фактът, че такива пропуски към този момент са категоризирани като " забележителна човешка неточност ", също е недопустим. Всички резултати би трябвало да се откриват единствено посредством обзор и при цялостна бистрота. Това е от жизненоважно значение за надеждността на бъдещото взимане на решения, защото важи за всички клубове. Наученото би трябвало да употребява за възстановяване на процеса, с цел да се подсигурява, че сходна обстановка няма да се случи още веднъж ", прибавят от Ливърпул.

От Ливърпул декларират още, че клубът е наясно с натиска, на който са подложени реферите, но прилагането на технологията ВАР " трябваше да ги облекчи, а не да утежни обстановката " и прибавят, че ще проучат наличните варианти за разрешаване на проблема.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg