Английският Кристъл Палас обяви днес, че е подписал договор с

...
Английският Кристъл Палас обяви днес, че е подписал договор с
Коментари Харесай

Палас подписа за пет години с датски национал от френския Лион

Английският Кристъл Палас разгласи през днешния ден, че е подписал контракт с датския национал Йоахим Андерсон, който идва от Олимпик (Лион) и договорът му е за пет години.

25-годишният бранител през предишния сезон игра за Фулъм, даже беше капитан на изпадналия от Висшата лига лондонски отбор, където записа 30 мача. Това му оказа помощ да бъде във форма за Евро 2020 и беше съществена част в тима на Дания, който стигна до полуфинал.
Британските медии настояват, че Палас са платили 22 милиона на френския клуб, както и има добавени 5 милиона евро бонуси в контракта.

''Изключително съм благополучен и горделив, че Кристъл Палас ме избра да бъда част от тях през новия сезон. Отново ще играя в най-силната лига в света. Патрик Виейра и целият екип в клуба ми дадоха доста мощна мотивация да подпиша тук, а също по този начин демонстрираха, че са наясно с качествата ми. И имат вяра, че ще имам значима роля в отбора, удовлетворен е Андерсон, представен от страницата на клуба.

Йоахим Андерсон е четвъртото ново попълнение на Селхърст Парк при новия треньор след Майкъл Олисе, Реми Матюс и Марк Гюхи. Също по този начин стана ясно, че след четири години и половина бранителят Патрик ван Анхолт напуща със свободен трансфер.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР