Английският гранд допусна нова грешка във Висшата лига, след като

...
Английският гранд допусна нова грешка във Висшата лига, след като
Коментари Харесай

Челси се загуби в гъстата мъгла на "Молиню" за нова издънка в Англия

Английският гранд позволи нова неточност във Висшата лига, откакто не съумя да победи Уулвърхемптън при тъждество 0:0 като посетител в мач от 18-ия кръг в британското състезание. В гъста мъгла на " Молиню Стейдиъм " лондончани по този начин и не откриха път към вратата на " вълците " и се отдалечиха още повече от купата в Англия.
Въпреки няколкото позитивни проби за COVID-19 в отбора на Челси срещата се игра, а първата опасност бе пред вратата на " сините ". В 15-ата минута Даниел Поденс прати топката в мрежата на Едуар Менди, само че попадението му бе анулирано заради засада.
В края на първото полувреме Леандер Дендонкер се извиси над всички, с цел да засече топката с глава към вратата на Челси, само че Менди се отличи с блестяща интервенция. През втората част най-чистото голово състояние се откри пред Кристиан Пулишич в 78-ата минута, само че Жозе Са го отхвърли с чудесна интервенция.

Във втори следващ мач Челси не съумява да стигне до успеха, откакто в предния кръг приключи наедно и с Евертън. Преди три кръга " сините " изгубиха и от Уест Хям. Грешките на Челси се насъбраха и това ги отдалечава от първото място. " Сините " са трети с 38 пункта и към този момент изостават с 6 точки от водача Манчестър Сити.
В идващия кръг Челси гостува на Астън Вила. Уулвърхемптън пък ще одобри вкъщи Уотфорд. След днешното тъждество " вълците " заемат осма позиция с 25 пункта.
, само че молбата им бе отрязана от Висшата лига. Мениджърът на " сините " Томас Тухел недоволства от този факт преди срещата, като съобщи, че решението да се играе срещата крие заплаха да се стигне до разпространяване на болестта ( ).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР