Английският футболен клуб Уест Хам, който вчера надделя с 2:1

...
Английският футболен клуб Уест Хам, който вчера надделя с 2:1
Коментари Харесай

Уест Хам осъди поведението на феновете си по време на финала срещу Фиорентина

Английският футболен клуб Уест Хам, който през вчерашния ден надви с 2:1 над Фиорентина във финала на Лигата на конференциите, осъди държанието на някои от своите последователи откакто капитанът на италианския отбор Кристиано Бираги бе ударен от предмет, хвърлен от трибуните и оцапан с кръв по време на дуела. Феновете хвърляха пластмасови чаши и други предмети по Бираги, до момента в който той се готвеше да извърши ъглов удар. Футболистът трябваше да получи здравна помощ откакто бе уцелен в главата.
 Гол в последната минута донесе мечтания трофей на Уест Хам Гол в последната минута донесе мечтания трофей на Уест Хам
„ Уест Хам изрично осъжда държанието на дребен брой хора, които хвърляха предмети на терена по време на снощния край за Лигата на конференциите “, се показва в изказването от клуба. „ Тези дейности нямат място във футбола и по никакъв метод не показват полезностите на нашия футболен клуб и голямата част от наши последователи, които се държаха безупречно в Прага тази седмица и през последните два сезона в европейските клубни шампионати. В сходство с нашия метод за нулева приемливост, данните на всеки разпознат ще бъдат предадени на полицията и ще получи възбрана, затова няма да може да влезе на стадиона ни в Лондон и да пътува с клуба “, прибавиха от Уест Хям. Чешката полиция съобщи по-рано, че е задържала 16 последователи на Фиорентина, които са нападнали ентусиасти на Уест Хам в локален бар, както и полицейски чиновник.
 Сериозни конфликти в Прага преди финала за Лигата на конференциите Сериозни конфликти в Прага преди финала за Лигата на конференциите
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР