Английският финалист в Лига Европа – Арсенал, е върнал 2,300

...
Английският финалист в Лига Европа – Арсенал, е върнал 2,300
Коментари Харесай

Арсенал върна още билети за Лига Европа

Английският финалист в Лига Европа – Арсенал, е върнал 2,300 билета, които не е съумял да продаде за финалния мач в Лига Европа против Челси на 29-и май в Баку.

Изминалият четвъртък стана ясно, че почитателите на Челси и Арсенал ще върнат общо шест хиляди пропуща, като доста от последователите са неспособни да създадат екскурзията до азербайджанската столица. В редица групи се разгръща гневен критицизъм по отношение на избора на УЕФА за провеждането на финалната среща, откакто двата тима в Лондон са разделяни от едвам 10 благи.

Вратарят на Арсенал скочи на УЕФА за финала в ЛЕ

„ Артилеристите” към този момент писаха писмо до УЕФА, изразявайки разочарованието си от избора за финала към европейската футболна централа. „ Топчиите” също са в допълнение огорчени от обстоятелството, че арменският футболист Хенрих Мхитарян няма да вземе присъединяване в мача, откакто неговата татковина е във боен спор с Азербайджан.

Арсенал отпътува за Баку в положително въодушевление

Продажбата на билети за пропуските за почитателите на двата тима към този момент са прекратени, като стана ясно, че Челси са продали 1/3 от своите общо шест хиляди билета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР