Английският Евертън е планирал да замени изгонения Марко Силва с

...
Английският Евертън е планирал да замени изгонения Марко Силва с
Коментари Харесай

Един от най-скъпите треньори е в радара на Евертън

Английският Евертън е възнамерявал да размени изгонения Марко Силва с наставника на Шанхай СИПГ Витор Перейра, настояват от Sky Sports. „ Карамелите” уволниха Силва в четвъртък, ден след загубата с 2:5 в мърсисайдското дерби против Ливърпул и тимът се свлече до 18-ото място в Премиър лийг.

Английската медия удостоверява, че Перейра е един от четиримата наставника, които са в листата за Евертън. „ Витор Перейра сигурно е в проектите за Евертън и е един от желаните за поста”, удостовери Алан Майърс от Sky. „ Освен него, Дейвид Мойс също е в радара на клуба”.

Официално: Евертън уволни Марко Силва

Перейра в този момент управлява в Китай, като е трети с неговия Шанхай в локалната Суперлига. Въпреки това се счита за несъмнено, че в случай че Евертън му се обади, то треньорът ще обмисли офертата. Португалецът, който е управлявал турските и гръцките грандове – Фенербахче и Олимпиакос, има интервал и в Порто.

51-годишният експерт е един от най-високо платените треньори в света, откакто даже получи оферта от китайския народен тим. Твърди се, че той получава по 30 милиона паунда годишно в Шанхай.

Към този миг краткотраен избор за отбора от „ Гуудисън Парк” е легендата Дънкан Фъргюсън и той ще управлява тима в съботния мач против Челси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР